OM BEATALONG >

Brugervenlig, online portal til brug i musikundervisningen i folkeskolen.

  • Facebook

KONTAKT >

Jesper Mikkelsen

Andreas Gadebergsvej 24,

8370 Hadsten

T: 26 399 399​

E: info@beatalong.dk

© 2018 by Beatalong.

Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du kunne risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter.

Cookies:

beatalong.dk

wix.com

vimeo.com

facebook.com

cookiebot.com

thomann.de

youtube.com

​​

Personoplysninger

 

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. når du registrerer dig som bruger eller køber abonnement.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Navn og e-mail. Dette vil være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Når en virksomhed ønsker at tegne medlemskab hos Beatalong.dk, er det nødvendigt at indsamle og behandle en række almindelige personoplysninger på kontaktpersonerne i den pågældende virksomhed. Der indsamles derfor oplysninger om navn og e-mail adresse.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at få adgang til materialet på Beatalong.dk. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@beatalong.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Underdatabehandlere

Dandomain.dk               hostingpartner

Vimeo.com                    videodatabase til afspilning af playalong videos

Cookiebot.com.            cookiescanning

Stribe.com                     batalingsløsning

Google tag manager    implementering af cookiebot

Facebook                      oprettelse af log in kan ske via facebook

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Beatalong.dk v/Jesper Mikkelsen
Andreas Gadebergsvej 24

8370 Hadsten
Telefon: 26 399 399
Email: info@beatalong.dk